شنبه ۵ آذر ۱۴۰۱ ,26 November 2022
 
 
فرانسه استفاده از نیتریت‌ها را در مواد غذایی کاهش می‌دهد
علت: خطر سرطان‌زایی
 
 
به گزارش فانا، پس از آنکه آژانس بهداشت ملی فرانسه تائید کرد نیتریت‌ها خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند، این کشور روز سه‌شنبه اعلام کرد استفاده از نیتریت‌ها را در مواد غذایی کاهش می‌دهد. پیشتر تولیدکنندگان گوشت‌های فرآوری‌ شده که از این گوشت‌ها در محصولاتی مانند ژامبون و سوسیس استفاده می‌شود، نگران ممنوعیت کامل استفاده از نیتریت‌ها در مواد غذایی شده بودند.

براساس لایحه پارلمان فرانسه، کاهش تدریجی استفاده از نیتریت‌ها در گوشت‌های فرآوری شده هدف‌گذاری شده است.

بررسی جدید آژانس بهداشت ملی فرانسه گزارش WHO در ۲۰۱۸ را تائید کرد، مبنی بر اینکه نیترات‌ها و نیتریت‌های مصرف شده از طریق گوشت‌های فرآوری شده با سرطان روده بزرگ مرتبط هستند. همچنین این دو ماده مشکوک به ارتباط با سرطان‌های دیگر مانند تخمدان، کلیه، لوزالمعده و پستان هستند و به همین دلیل توصیه می‌شود مصرف آنها به حداقل برسد.

نیترات به عنوان یک کود در کشاورزی استفاده می‌شود و نیتریت نیز بطور گسترده در گوشت‌های فرآوری شده برای افزایش عمر مفید آنها استفاده می‌شود/رویترز.
 
کد مطلب : ۴۳۰۴۰
چهارشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۱ ساعت ۲۰:۳۳
۰
 
 

ارسال
 
گروه های خبری :