شنبه ۴ تير ۱۴۰۱ ,25 June 2022
غذا و کشاورزی
اقلیم کردستان عراق جشن های نوروزی را لغو کرد
حکومت اقلیم کردستان عراق امروز (چهارشنبه) در اقدامی پیشگیرانه با هدف جلوگیری از انتشار ویروس کرونا همه جشن های نوروزی آینده را لغو کرد.
مردم نگران استفاده از محصولات غذایی «تراریخته» نباشند
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:مردم درباره مصرف مواد غذایی تراریخته نگران نباشند؛ چراکه تاکنون شواهدی مبنی بر اینکه ممکن است این محصولات سلامت مردم را به خطر بیندازد وجود ندارد.
مردم در روزهای آلودگی هوا «شیر» و «سیب» مصرف کنند
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مردم برای مقابله با ضررهای ناشی ازآلاینده‌های هوا میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کرده و مصرف سیب و یک لیوان شیر را در برنامه روزانه خود داشته باشند.
چرا «املت» گران شد؟
رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان گفت: دلیل افزایش قیمت محصولاتی مانند تخم‌مرغ و گوجه فرنگی فصلی بوده و ارتباطی به افزایش قیمت بنزین ندارد.
صادرات ۳۱۵ میلیون دلار محصولات کشاورزی و غذایی ایران به اوراسیا
مدیرکل دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی گفت: سال گذشته ۴۰۵ هزار تن محصولات کشاورزی و غذایی به ارزش ۳۱۵ میلیون دلار، از ایران به اتحادیه اوراسیا صادر شده است.
 
 
روز :  
ماه :  
سال :  
آنچه خارجی‌ها برمی‌گردانند و ما می‌خوریم؛آلودگی بالاتر از حد مجاز در محصولات کشاورزی
۸ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۵۹
 
عضو هیأت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی: عدم ثبات قیمت‌ها سبب شده برخی کشاورزان برای این‌که محصولات خود را سریع‌تر وارد بازار کنند به راه‌هایی متوسل شوند که در نهایت سبب آلوده شدن محصول می‌شود.
 
تولید گوشت گیاهی از نخود و برگ چغندر در دانشگاه تهران
۲۳ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۳۹
 
محققان دانشگاه تهران موفق به تولید گوشت گیاهی از پروتئین گیاهی نخود، برگ چغندر و خلر شدند.
 
ایرانیان مستحق خوردن نیترات نیستند
۲۰ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۴۹
 
رئیس اتحادیه بار فروشان خاطر نشان کرد: از سال جاری هند و دیگر کشورهای هدف صادراتی بنا به استاندارهای خود محصولات کشاورزی را وارد می‌کند و بنا به این استانداردها کیوی ایران با استانداردهای هند مطابقت ندارد.
 
بروز حمله مغزی درپی مصرف سبزی و صیفی‌جات جنبه علمی ندارد
۱۳ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۴۶
 
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه بروز حمله مغزی درپی مصرف سبزی و صیفی‌جات جنبه علمی ندارد، گفت: براساس نوع آبیاری و کشت، این محصولات پیش از مصرف به سالم سازی نیاز دارند و باید گندزدایی شوند.
 
۱۲ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۱۳
 
به گزارش فانا، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در یک نظرسنجی عجیب مدعی شد که ۷۵/۱% از شرکت‌کنندگان در یک نظرسنجی این مرکز اعلام کردند که موافق اجباری شدن تزریق واکسن کرونا هستند. در مقابل ۲۱/۶% با اجباری شدن تزریق واکسن کرونا برای همه مخالف هستند. ۳/۳% هم به این سوال پاسخ ندادند. دلیل ...
 
اثربخشی سیر، عناب و زعفران در بیماران سرپایی کرونا
۱۱ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۰۱
 
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به جایگاه طب ایرانی در درمان کرونا و با تاکید بر اینکه در موارد بستری توصیه می‌کنیم به هیچ وجه خوددرمانی اتفاق نیفتد، گفت: تنها در بیماران سرپایی کرونا مکمل‌های طب ایرانی که اساتید دانشگاه روی آن کار کردند، قابل استفاده است، بنابراین استفاده از عناب، زعفران، سیر و شیرین ...
 
۲۹ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۳۳
 
دبیر انجمن تولیدکنندگان برنج: در ایران استاندارد ملی سلامت برنج نداریم
 
ویتامین D مکمل واکسن کرونا؟
۲۲ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۵۱
 
دکتر سید حمید سجادی، محقق برجسته ایرانی و عضو فرهنگستان علوم‌پزشکی به خبرگزاری صداوسیما می‌گوید: «تمام کسانی که در «آی سی یو» بستری بوده و ویتامین «دی» زیر ۲۰ داشته‌اند، فوت کرده‌اند. در حالی که این میزان اگر بین ۲۵ تا ۴۰ باشد شدت بیماری کمتر و هرچه به سمت ۴۰ نزدیک‌تر می‌شویم وضعیت بیمار بهتر است».
 
آیا ویتامین دی در کنترل دیابت نوع یک موثر است؟
۲۲ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۵۰
 
رییس مرکز تحقیقات اختلالات متابولیک پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: براساس نتایج مطالعه جدید این مرکز تحقیقاتی، ویتامین دی یکی از عوامل کنترل بهتر بیماری دیابت نوع یک است.
 
واکسن کرونا در دل سالاد‌ها
۴ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۵۱
 
پژوهشگران به دنبال دستکاری گیاهان برای تولید واکسن در آن‌ها هستند و با این کار به جای تزریق واکسن، کافی است که این گیاهان خورده شوند.
 
تبلیغات فریبنده یک روغن خوراکی
۲۵ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۳۳
 
چند روزی است یکی از شرکت های تولید کننده روغن خوراکی با ارائه چند تبلیغ پر زرق و برق مدعی عرضه روغنی شده است که مصرف آن می تواند باعث شادابی، نشاط و جوانی شود.
 
کاهش ۱۵ درصدی آمار مراجعان کرونایی
۲۳ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۳۸
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از کاهش ۱۵ درصدی آمار مراجعان کرونایی در بیمارستان های این دانشگاه خبر داد.
 
افزایش بیش از ۵۰ درصدی قیمت ۶ محصول لبنی
۲۱ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۲۵
 
روند افزایش قیمت لبنیات در مدت اخیر به صورتی بوده که ۶ قلم از این گروه نسبت به سال گذشته بیش از ۵۰ درصد و حتی تا ۱۲۰ درصد گران شده است.
 
۲۰ نکته کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا
۱۸ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۳۷
 
در شرایط شیوع بحرانی کرونا در کشور و افزایش احتمال ابتلا، در صورت ابتلا به این بیماری، رعایت برخی نکات تغذیه ای بسیار مهم است؛ چرا که با تغذیه مناسب می‌توانید سیستم ایمنی خود را تقویت کنید.
 
هشدار در مورد عرضه نارنگی‌های رنگ‌ شده در بازار
۱۴ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۵۸
 
رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: فصل برداشت نارنگی اول مهرماه است اما عده‌ای اقدام به برداشت زودهنگام این محصول و رنگ‌آوری آن کرده‌اند که برای سلامت جامعه مضر است.
 
ایرانی‌ها ۹ کیلوگرم بیشتر از سرانه جهانی روغن خوراکی مصرف می‌کنند
۱۳ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۰۶
 
مشاور وزیر و مجری طرح کشت دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی گفت:ایرانی‌ها ۹ کیلوگرم بیشتر از سرانه جهانی روغن خوراکی مصرف می کنند که با توجه به مضرات آن و بروز بیماری های قلبی و عروقی ، نیاز است مصرف روغن نباتی در خانواده ها کاهش یابد.
 
پیش‌بینی افزایش 40 درصدی تعداد افراد مبتلا به دمانس در جهان تا سال 2030
۱۲ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۳۳
 
به گزارش فانا، سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز پنجشنبه اعلام کرد که بیش از 55 میلیون نفر در جهان مبتلا به دمانس هستند و این بیماری سالانه 1/3 تریلیون دلار هزینه به جهان تحمیل می‌کند. براساس اعلام WHO، با افزایش سن جمعیت‌ها، پیش‌بینی می‌شود که تعداد افراد مبتلا به دمانس در جهان تا ...
 
مبتلایان به کرونا شیر و حبوبات نخورند
۱۲ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۲۶
 
محمد حسن انتظاری رییس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: قبل از ابتلا به کرونا بمنظور تقویت سیستم ایمنی، شیر و حبوبات مصرف شود اما در دوران بیماری کرونا از مصرف آن خودداری شود.
 
عدم کشف ویروس لامبدا در ایران
۱۰ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۰۷
 
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران از عدم کشف سویه جدید لامبدا در کشور خبر داد و گفت: تاکنون هیچ نمونه ای از ویروس جهش یافته لامبدا در ایران شناسایی نشده است.
 
وزارت بهداشت هم وارد ماجرای سلامت مرغ ها شد
۲۲ تير ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۱۰
 
مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از ارتقاء سلامت مرغ و فرآورده های حاصل از آن خبر داد.